15 октомври, 2008

Малко Снимки от Бърно - най-вече за иван :)

а

Вчера вечерта, в Бърно, наистина заваля - ама истинки силен дъжд. И ние нали сме на последния етаж, е прозорци към "звездите" добре че си бяхме пуснали кепенците, че щяхме да пуснем силата на природата в нашия дом :) т.е да ни наводни спалнята :).

Странно, но до сега тук винаги е валяло само през нощта. Като се събудим вече няма и помен от дъжда, за съжаление и от слънчо:) Той се показва към 3 след обяда. Като пристигнахме, преди 10 - на дни, беше слънчево по цял ден. Сега, обаче е мъгливо . Тук май си имат нормална есен - влажна :) и малко мрачна. По- бързо да идва зима :) че и без това имам само дебели блузи с мен :).

Снимката е от близкия парк. така изглежда Бърно в момента. Има нападали листа насвякъде, е н аснимката няма, но по улиците има. Тук май не ги смитат като в Германията - но пък е златна есен.

Това е централният площад на Бърно - често има разни прояви, защото в момента вървят някакви избори... веднъж имаше ледена пързалка, а на площада до него има разни концерти:) миналия ден имаше концерт и на Зелни тръж :) това е местния пазар за плод и зеленчук.

Ето как изглежда той :)

Тук може би плодовете и зеленчуците са малко по-евтини и със сигурност по пресни отклкото в

супермаркетите :) но пък ни е малко далечко и работи само сутрин.

Ами надявам се да сте добили бегла представа за града.

Още малко снимки тук :) но след малко че мн бавно се ъплоудват :)

1 коментар:

Анонимен каза...

[url=http://www.pi7.ru/zdorove/1609-ot-raka-spaset-aktivnost.html ]Вам удалось заработать на своем хобби? [/url]
Помогите сыскать название клипа. Песня о любви, медленная , лирическая. Парень (он исполнитель песни) сопровождающий девушку едущей на лошади вдоль берега моря, вроде на протяжении всего клипа. Очень привлекательный и повторяющийся припев. Клип снят лет 10 назад, может более. Английский не знаю, в припеве слова о любви повторяются пару раз. Хочу переслать по инету клип дочке подруги га 16-летие. Романтическая, великолепная песня