10 март, 2008

Форум КАРИЕРИ


И отново за всички КАРИЕРИСТИИИИИИИИИИ идват таз годишните КАРИЕРИ - отлична възможност за намиране на работа, стаж или просто да се запознаеш с фирмите на българския пазар, да се поориентирате и да посетите няколко интервюта. На форума, може да получите и полезна информация за писането н амотивационно писмо, как да се държите пред работодателите и всички подобни самозалъгваници. Казвам самозалъгваници защото обикновено на интервюто ти послъгваш малко, отсреща послъгват малко и ..........всичко се омазва :)
Другото ценно на форума е книжката, скоято може да се сдобиете там. Тя е пълна с картинки:) , информация за фирми, съвети и т.н. Обикновено тя се разпространява безплатно или след попълването на анкета. издава се от не безизвестните ИКОНОМЕДИЯ - най-добрите :)
Събитието се организира от jobtiger, които търсят своя тигър, Нестле и може би още някой. Обикновено е доста силно присъствието на банките и ИТ фирмите, но за повече информация може да проверите сайта на кариерите, за да си набележите фирми.

Няма коментари: